neljapäev, 31. juuli 2014

Tutvumiskuulutused ja Seks - Kas sekspartneri otsing peab tingimata viima prostituudi teenusteni?

Uurime tutvumiskuulutusi suvaliselt valitud tutvumisportaalidest, teeme neist kokkuvõtted ja jagame häid nõuandeid kaaslase otsinguks.

Alustame noormeestest, kes soovivad tutvuda naisega. Mida ja kuidas nad täpsemalt otsivad? 

Tutvumiskuulutused meestelt:

Mees (37) kirjutab:  Vabameelne 37-aastane noormees  Kesk-Eestist otsib uusi tutvusi. Sobib kõik alates lihtsast seksist kuni püsisuhteni, eks hiljem paistab täpsemalt.

Mees (24) tutvumiskuulutus: 24-aastane noormees soovib leida seksisõpra. Meeldib igasugune vallatu seks looduses, spas või kus iganes. Kirjuta mulle ja võtame koos midagi ette.

Mees (40) kirjutab: Soovin tutvuda anaalseksist huvitatud tüdrukuga. Asukoht pole oluline.

Mees (24) kuulutab: Tere, otsin kahekümnendates naist, kellel on soov seks-suhte järele. Kogemused on mul piiratud ning soovin kellegagi harjutada. Pakun sponsorlust või mida iganes, sest, et aasta ilma olla on liiga palju. Lisatud ka pilt.

Mees (35): Vormis 35-aastane suhtes mees otsib suhtevälist seksi. Esialgu tahan kohtuda autos või naise juures. Vajadusel pakun sponsorlust. Vastan SMSidele hilisemal ajal, siis kui naine magab.

Nagu selgub, on enamik mehi seksi peal väljas ning valmis ka seksi eest raha maksma.

Sponsorlus on üks prostitutsiooni vormidest, naine tahab seksi eest raha (naine on prostituut). Poole kohaga lits on tavaliselt lihtsalt raha eest hobi korras seksi pakkuv naine. Selliseid naisi on Eestis päris palju. Tüdrukud pakuvad kõikvõimalikke seksteenuseid: suuseks, oraalseks, anaalseks, erootine massaaž jne.

Millised on naiste tutvumiskuulutused, kes pakuvad raha eest seksi?

Prostituutide tutvumiskuulutuste ja teenuste näited:

Naine (26): Kirglik ja meeldiv neiu kutsub härrasmehi külla. Sind ootab sensuaalne erootiline massaaž ja palju muudki... Helista mulle!

Naine (23): Pakun massaaži, suuseksi ilma kummita, tavalist seksi, straponi,  kuldset vihma jne.

Naine (30): Privaatne koht Mustamäel - Massaaž, Suuseks, Seks

Naine (29): Ilus pikkade blondide juustega neiu, kel on sale keha ja suured rinnad, kutsub külla mehi erootilist massaaži nautima. Privaatne asukoht kesklinnas (Tallinn).

Naine (28): Kaunis, sihvakate jalgadega, seksika figuuriga modell ootab sinu kõnet. Pakun väga meeldivat erootilist massaaži ja super seksi. Ei ole firma. Minu foto. Helistage mulle.

Arvates, et peate tulevikus seksi jaoks ainult prostituutide kuulutusi läbi kammima, te eksite. Siin on mõned head uudised... Tutvusi seksi eesmärgil leiab hõlpsasti  täiskasvanutele mõeldud tutvumisportaalidest. Noh, teate küll, neist, kus ei koosne seltskond puberteediealistest noortest, kes ei jaga maast ja ilmast ööd ega mütsi. Paistab, et sekspartneri leidmine ei olegi keeruline. Väljakutse seisneb selles, et inimesed ei tea, kust leida sekspartnerit ja esimesena hakkavad silma ainult prostituutide teenused.

Täiskasvanutele mõeldud tutvumisportaalid - tutvumiskuulutused tutvumiseks seksi eesmärgil.


Need tutvumisleheküljed on uue generatsiooni tutvumisteenused, mis on loodud suure seksiisuga inimestele, kes ei varja oma soove ja ei taha sekspartneri otsimiseks kulutada tunde või seksida raha eest. Partneri leidmine on tehtud ülimalt sujuvaks. Liitudes mõne alltoodud tutvumisportaaliga, suurendate oluliselt tõenäosust oma armuelu võimendamiseks. Suhelge avameelsete inimestega, kohtuge ning nautige teineteist.
  • Teeme Seksi - Eesti kõige suurem ja mugavam tutvumisportaal (100 000+ kasutajat).
  • Sexy Pumas - Tutvuge vanemate naistega, kes otsivad (nooremaid) mehi.
  • Sexbook - Valdavalt noorem kasutajaskond, õhtuti on lehel üle 4000 inimese.
  • Sextalker - Seksijutud Sextalkerist - tutvumine seksi eesmärgil
  • GetBabesOn - Täiskasvanute tutvumisportaal, võib sisaldada pilte isikutest keda võid teada.